Hopp til hovedinnhold

Her finner du nytt om foreningens aktiviteter, og samarbeid med andre organisasjoner som vi heier på.  Har du relevante nyheter som du mener andre vil ha nytte av å få vite, ta gjerne kontakt med oss. Vi heier også på samarbeidspartnere i sosiale medier.

- Samarbeid staves med to bokstaver: VI 


Årsmøte 2023 ble arrangert i storsalen på Bergen off. Bibliotek på grunn av mange deltagere. I år ble det utdelt æresmedlemskap til Heine Eek-Larsen. 

Les årsmelding 2022

I perioden 24. - 30. oktober 2022 holdes Gestapomuseet kveldsåpent ved hjelp av foreningens frivillige.  Inngang i museet er gratis, som et av flere arrangementer i perioden. Internasjonal uke er et årlig tiltak arrangert av FN-sambandet. 

Gestapomuseets forening ble stiftet 12. desember 2012. Formålet var å etablere et museum omkring fangecellene i Gestapohuset.  Dette ble realisert juni 2021. 

Jubileumsarrangementer vil være åpne for både medlemmer og andre. Nyheter publiseres fortløpende. 


Komiteens årsmøte ble arrangert i Gestapohuset 17. september 2022. 

Tidligere ambassadør til Ukraina og Russland, Øyvind Nordsletten snakket om "Ukraina mellom øst og vest". Gestapomuseets forening holdt åpent museum denne dagen. 

Årets Kulturnatt i Bergen ble en kjempesuksess. Over 400 besøkende kom til Gestapomuseet denne kvelden. 

Køene stod fra museets inngang i 4. etasje, ned trappehusets etasjer, og ut i Chr. Michelsensgate mot Markeveien. Det ble meldt om høy stemning i køen til tross for at publikum måtte vente. 

Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1