Frivilliges aktiviteter

Dugnadsmandag

Les mer om dugnadsmandag året rundt i Espeland fangeleir. Formidling

Både i Gestapomuseet og i Espeland fangeleir deltar frivillige i formidling av kulturminnenes historie. Frivillige får veiledning av stiftelsens undervisningsavdeling. Det arrangeres formidlingsseminarer. Dersom du vil bli med som formidler vil vi gjerne høre fra deg.

Foto

Frivillige bestemmer selv hva de vil ta bilder av, og når. Vi spør også frivillige om bidrag når det er behov for å dokumentere aktiviteter eller arrangementer. Her kan du se noen av de bildene som vår frivillige faste fotograf har knipset. 


Historisk dokumentasjon

Frivillige jobber også med historisk dokumentasjon. Ta kontakt så finner vi en aktivitet som passer for deg.


 

Arrangementer

Frivillige bidrar i gjennomføring av arrangementer både i Gestapomuseet og i Espeland fangeleir. Dette kan være alt fra å koke kaffe, rigge utstyr, dele informasjon, være arrangementsverter, eller parkeringsvakter. Oppgavene varierer ut fra type arrangement og sted. Vi finner oppgaver som passer den frivillige selv. 

Hva liker du å gjøre?

Hvis du har en spesiell aktivitet du liker å holde på med, og som du mener passer i våre avdelinger blir vi glade for å høre fra deg. Her er det bare fantasien som setter grenser. Ta kontakt for å finne ut hva vi sammen kan få til.